Tabere.PentruViata.ro
Click here to read in English language.
Read in English
Modalități de implicare


Deși fiecare om sau societate comercială are nevoile sale proprii și se află în continuă căutare de surse de câștig, convingerea noastră este că prosperitatea materială și financiară nu se obțin strângând totul pentru sine ci, dimpotrivă, oferind cu generozitate celor nevoiași dar care folosesc resursele primite cu înțelepciune și responsabilitate. Doar în felul acesta vom putea fi binecuvântați, fiind și noi la rândul nostru o binecuvântare pentru ceilalți. Ne rugăm ca Dumnezeu să vă răsplătească binefacerea și vă mulțumim pentru alegerea de a vă implica într-un fel sau altul în această lucrare.

Sponsorizări

Dacă ești om de afaceri și dorești să "investești" o parte din venitul companiei tale pentru o cauză nobilă, te invităm să iei legătura cu noi în vederea încheierii unui contract de sponsorizare. În felul acesta vei putea beneficia de drepturile stipulate în legea sponsorizării (LEGEA nr. 32 din 19 mai 1994 - "reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizărilor"). Dacă vrei să ai garanția anonimatului, poți folosi conturile de mai jos pentru transfer bancar în contul Asociației Bucuria Copiilor care se ocupă de funcționarea satului de vacanță.

    Asociația Bucuria Copiilor
    BRD - Groupe Société Générale, Timișoara, Str. Socrates, nr.1
    Cod SWIFT: BRDEROBU
    Cod IBAN: RO94BRDE360SV79045003600 (ROL), RO94BRDE360SV79045103600 (USD)

Donații

Dacă ești persoană fizică sau juridică și dorești să contribui material sau financiar la acoperirea cheltuielilor de construcție și organizarea taberelor de copii, te invităm să iei legătura cu noi pentru aflarea nevoilor și transmiterea donației.

Voluntariat

Dacă ești un lider de grup sau un simplu om de bine și dorești să te implici practic pentru a ne da o mână de ajutor, așteptăm să ne contactezi pentru a ne prezenta aptitudinile și găsirea unei modalități de colaborare.

Rugăciune

Dacă deocamdată nu ai suficient pentru a face o donație, dar ești o persoană credincioasă și crezi că Dumnezeu împlinește și rugăciunile tale, atunci iată câteva dintre nevoile satului de vacanță: resurse materiale, financiare și umane, protecție, călăuzire, înțelepciune, favoare și dreptate.